Vi böjar blogga

Efter att ha drivit kontot @systrarnauniqe på instagram i över nästan 2 år, så känner jag nu att plattformen inte får plats med allt jag analyserar om. Instagram kommer att vara vår mest aktiva kanal men vi vill nå ut på andra sätt, samtidigt som vi skapar våra egna verktygslådor på vägen till det bättre, nya och mer hållbara.

Dessutom så behöver jag träning av fokus, avslappning, begränsning och mer där till vid datorn.

Vi har ju webbsidan där vi kan samla verktyg som man alltid kan återkomma till och prova sig fram med. Ett väldigt uppskattad verktygslåda börjar ta sin form.
Dock så känner jag att det jag lär mig om mig själv kanske skulle kunna hjälpa andra på sina resor. Mina erfarenheter kanske kan bringa andra sina pusselbitar. Det vore ju underbart.

Alla är vi olika och behöver därmed skapa vår egna unika verktygslådor, nya tankesätt osv.
Bara för att ett verktyg kanske inte fungerar just nu så kan det hända att det fungerar senare. Kanske är det så att man inte får till sin organisering för att man inte tagit tag i sin balansering av energi och återhämtning, då blir allt en väldigt stor uppgift om orken, fokus och annat ligger under nivån som aktiviteten kräver. Kanske är det så att man då måste börja sin resa i en annan ände?

Det jag fokuserade på för ett år sedan fokuserar jag lite mindre på idag, dock är jag väldigt noga med att checka in med mig själv numer. Då återgår jag förhoppningsvis inte tillbaka till mina gamla mönster som gjort mig så sjuk.

Det jag lärde mig då kanske har utvecklats idag, tack och lov för att vi är föränderliga varelser med en förmåga att både lära sig nytt och ändra åsikter.

Jag fokuserar på olika saker under olika perioder, för att se helheten. Lite som jag nämnde ovan. Jag kan inte organisera och strukturera ett skåp/väska/rum om jag inte har energin och därmed lärt eller lär mig balansera energiutsläpp och återhämtning. Därför får ni hänga med i mina perioder (du kanske är i en helt annan just nu) på alla plattformar. Jag delar med mig av det jag provar, lär mig och utmanar mig inom.

Just nu har jag snöat in på neurocykling eller vanor, ovanor, beteenden och identitet om det förklarar mer. Därför biohackar jag mig själv inom dessa områden. Jag kodar liksom om mitt sätt att tänka, känna, hantera, agera osv. Väldigt intressant.

Hoppas du gillar även det här sättet att ta del av min resa, att det ger dig lite hopp och styrka på vägen till ditt nya jag.

Varma kramar
Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: