Tillsammans får vi bättre och effektivare verktyg

Välmående innebär balans i livet, i vardagen och i alla sina delar som man vill ha och behöver.

Du som besöker den här sidan kanske inte har hamnat i en utmattning, utan rent av känner att du söker någonting som kan tipsa om hur du får balans i din vardag. Kanske stressar du och är i riskzonen för utmattning eller bara gillar personlig utveckling.

Men om du är en av dom som trots allt mött den berömda väggen så finns det en hel del verktyg att ta till. Alla är vi olika och unika, så även i vår utmattning. Vi kraschar olika hårt, på olika sätt och av olika anledningar. Vi är inte alla i samma stadie på återhämtnings resan men vi har alla behov av verktyg, råd och hjälp på vägen.

En utmattning är en lång resa som kräver mycket energi och tålamod. Förhoppningsvis kan vi hjälpa varandra att bidra till en så smärtfri återhämtning som möjligt.
För dig som inte har en utmattning och längtar efter en förändring så kräver det också en hel del energi.

För att skaffa oss en så bra verktygslåda som möjligt behöver vi massor med tips, råd, kunskaper och inspiration.

Dela gärna med dig av din historia, aktiviteter som gjort att du finner ro och orkar med, böcker du har läst eller önskar läsa, näringslära, hälsosam mat, citat, informativa Youtube klipp, poddar osv. Allt som hjälper oss till ett bättre välmående är varmt välkommet.